dinsdag 5 mei 2015

We zijn er weer klaar voor!

Hallo trouwe en nieuwe weblogvolgers!

Binnenkort gaan we weer 'ns op pad naar de USA! Vanaf 1 juni kunnen jullie ons via dit blog weer volgen als wij - Harry, Erica, Marin en Sander - aan een nieuw avontuur gaan beginnen.

Het plan is om per camper van Orlando, Florida naar New York te rijden, maar niet via de kortste route, we maken een flinke omweg via onder meer de muzieksteden New Orleans in Louisiana en Memphis en Nashville in Tennessee. Vervolgens, John Denver-deuntjes neuriend, rijden we door AlmostHeavenWestVirginia en via BlueridgeMountainsShenandoahRivier richting het noordoosten.

Uiteraard proberen we jullie dagelijks te verblijden met verhalen en foto's.

Hopelijk beleef je als lezer net zoveel plezier aan het lezen van dit weblog als wij aan het maken ervan! En uiteraard gaan wij weer in dankbaarheid genieten van jullie leuke en spontane reakties! ;-)

Hieronder alvast een voorproefje van een aantal highlights van onze trip:

Mississippi
Graceland
Nashville
Smoky Mountains
Pennsylvania
New York
De voorlopige route...
14 opmerkingen:

 1. Tjonge dát wordt een flinke reis! Heel veel plezier alvast !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit.. Goeie reis alvast!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje dat Zijn flink wat miles, hoeveel? En nog nascar dan wel disney plannen? Hoe dan ook enorm veel plezier van deze vakantiegangers nu gewenst. Reis veilig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De afstand zal ongeveer op 2500 miles uitkomen schatten we. Marin en Erica gaan woensdag inderdaad even een dagje naar Disneyworld, over NASCAR denken we nog na, geen race in ieder geval, maar misschien een bezoekje aan Bristol Motor Speedway volgende week. :-)

   Verwijderen
  2. De afstand zal ongeveer op 2500 miles uitkomen schatten we. Marin en Erica gaan woensdag inderdaad even een dagje naar Disneyworld, over NASCAR denken we nog na, geen race in ieder geval, maar misschien een bezoekje aan Bristol Motor Speedway volgende week. :-)

   Verwijderen
 4. paarsespinmetgoudkruis29 mei 2015 om 02:05

  Wij zitten er klaar voor hoor!! Tja jullie moeten hard werken om aan allemaal mooie verhalen en foto's te komen voor alle trouwe lezers en wij kunnen vanaf hier lekker achterover leunen ;) .Bedankt dat jullie je weer wilt opofferen om te gaan......!!!!! Maar eerst.......inpakken haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super gaaf! Ik ben er klaar voor om stiekem mee te reizen. Liefs,Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Belinda Holdijk30 mei 2015 om 14:04

  ben heel benieuwd naar de ervaringen altijd leuk om te lezen heel veel plezier gewenst en een goede reis

  BeantwoordenVerwijderen