maandag 15 juni 2015

Dag 15: Onderweg en op de campground


Het is echt niet te geloven hoe snel de tijd gaat. We zijn jammer genoeg aan het aftellen maar hebben ons voorgenomen nog flink te genieten van de laatste dagen.

Onderweg blijven we ons verbazen over dit enorme land. We zien grote luxe huizen die in schril contrast staan tot sommige andere woningen, heel veel kerken, veel en grote vrachtwagens en gigantische reclameborden voor allerlei zaken: van de MacDonalds tot een ‘Adult’ Superstore’.
 
Wapens zijn hier volop te koop en dat is iets wat wij wel nooit zullen begrijpen. Toen we in de rij stonden bij Graceland vertelde de dame van de beveiliging ons dat het een recht is om een wapen te hebben en dat we ons geen zorgen hoefden te maken om mensen die hun wapen zichtbaar droegen. Die gebruiken ze alleen maar om zich te verdedigen ….   


 
 


We zien de weg naar de toekomst, een motor met een WC en het telefoonnummer van Jezus. En als je weet of je naar noord, oost, west of zuid moet dan zijn de borden best duidelijk :)

 
 

Overal ruimte genoeg dus wat je niet meer gebruikt laat je gewoon staan.
 Natuurlijk is er ook gewinkeld. We bezoeken verschillende Hard Rock CafĂ©'s om de Zippo verzameling van Lars uit te breiden. Verder doen we de gebruikelijke aankopen: (spijker)broeken, t-shirts, autootjes en veelal gewoon in de supermarkt.
Hier is alles groter, beter en van alles meer. Helaas geldt dit ook voor de muggen. De bulten jeuken flink dus dit vinden we in ieder geval niet beter. Zo klonk vorige week in de vroege morgen Harry’s zoetgevooisde stem door de camper: “fucking mosquito”
Zowel onderweg als op de campground hebben we snel aanspraak. We trekken veel bekijks met onze identieke campers en iedereen wil weten waar we vandaan komen, hoelang we in de States blijven, waar we naar toe reizen en een nieuwsgierige 'buurman' vroeg aan Harry hoeveel benzine de camper verbruikt .... veel dus :) 
Tot slot wil ik jullie deze foto van het campground gepeupel niet onthouden: 
 


1 opmerking:

  1. hoefikeigenlijknietmeertezeggen16 juni 2015 om 01:34

    voor de foto zeker even alle bierflessen weggehaald en jus d'orange en saus flessen neergezet? Of is dit nou juist het resultaat van GEEN bier?

    BeantwoordenVerwijderen