zondag 7 juni 2015

Dag 7: In en om de camperDe tijd vliegt, we zijn al weer 6 dagen onderweg met de camper. De kasten zijn ingeruimd en alles heeft inmiddels  een plekje . We weten ook ongeveer waar wat staat zodat we niet meer alle kastjes open hoeven te trekken als we iets zoeken.  We herinneren ons ook een aantal dingen zoals: doe de (koel)kast voorzichtig open na het rijden (anders krijg je de hele zooi op je kop of je tenen), trek je knie hoog genoeg op als je op de bank wilt klimmen om iets uit een kastje te halen (of je hebt een blauwe knie),  leg de m&m’s niet in een kast (die blijven niet in vorm bij 30 graden) en doe alles goed dicht (anders moet je onder het rijden allerlei deurtjes en luiken dicht doen).  En ik heb persoonlijk gisteravond nog iets ondervonden bij het douchen op de campground: doe niet de deur dicht terwijl je voet er onder zit … dat geeft een waar bloedbad en een zere grote teen.  Maar verder gaat alles heel  goed :)


privacy curtain

Oplaadstation en vlag :)

 
De indeling van de camper is iets anders dan in vorige jaren. Zo is de douche en toilet nu 1 ruimte en dat vinden we eigenlijk geen verbetering. Ook missen we de voorraadkast. Maar alles zit er natuurlijk wel op en aan, douche, toilet, een bed achterin, een bed boven de cabine, een bank, een dinette , een televisie (niet dat we tijd hebben om daar naar te kijken), een keuken (met oven en magnetron) en door de upgrade die we hebben gekregen van Road Bear hebben we een slide-out. De keuken en dinette schuiven naar buiten wat de ruimte behoorlijk vergroot.
Verder hebben we gisteren een nieuw insect ontdekt: de tering-tor, genoemd naar de uitroep van Sander toen deze gemuteerde tor in zijn nek landde. Het was donker maar als de zon had geschenen dan hadden we in de schaduw van de tor gezeten :)

Als laatste nog even een foto van het bord wat op de receptie  van de KOA campground hing:

Vrije vertaling: loslopende kinderen krijgen een espresso en een gratis puppy            
1 opmerking:

  1. paarsespinmetgoudkruis8 juni 2015 om 02:56

    Al met al het ziet er toch toppie uit zo vanbinnen!
    Fijn dat jullie "al " na 7 dagen weer de "regels"weten in en om de camper. Voor het geval jullie deze regel even vergeten zijn........Niet wegrijden zonder DE slang los te maken ;)

    BeantwoordenVerwijderen