woensdag 3 juni 2015

Dag 3: Magic Kingdom

 

Als je de camper ophaalt in Orlando, Florida dan moet je van de gelegenheid gebruik maken om een dag naar Walt Disney World te gaan :). En als je maar naar 1 park kunt dan natuurlijk naar het Magic Kingdom. De tickets zijn van tevoren gekocht, waardoor we al gebruik konden maken van de nieuwe Fastpass+. Hierdoor hebben we al een Fastpass voor de nieuwe attractie Under the Sea – Journey of The Little Mermaid, voor Peter Pan’s Flight en The Many Adventures of Winnie the Pooh. De Fastpass staat op je toegangskaart en deze hou je voor een kaartlezer bij de attractie, een heel mooi systeem! 
Om 08.00 uur gaan we op pad. Harry brengt ons weg en we maken gebruik van de mogelijkheid om afgezet te worden, wat heel goed geregeld is. Per boot gaan we naar het Magic Kingdom en daar gaan gelijk op weg naar het nieuwe gedeelte in Fantasyland waar we als eerste in de nieuwe attractie rondom Ariël gaan. Deze is zo leuk dat we later op de dag nog een keer gaan :)

  
 
  
   
 
We zijn nog niet echt geacclimatiseerd en ingesteld op de USA tijd en temperatuur dus we doen het rustig aan. Behalve de genoemde attracties zien Mickey’s PhilharMagic, gaan we in Buzz Lightyear’s Space Ranger Spin, doen we een rondje in de People Mover en zien ook nog het wat oubollige maar misschien juist daardoor leuke Walt Disney’s Carousel of Progress. Terwijl we onderweg zijn naar Main Street zien we dat het bijna tijd is voor de parade en omdat we een mooi plekje vinden pakken we de parade mooi even mee.  Na de parade dwalen we wat door de winkeltjes, verbazen ons over de prijzen en worden we allebei de trotse eigenaar van een Olaf uit de Traditions serie :)
 
Daarna zijn we gaar dus app-en we de mannen dat we opgehaald willen worden uit het Disney paradijs en om 16.30 uur komt de camper voorrijden en gaan heerlijk uit eten. Een zeer geslaagde dag!
 


2 opmerkingen:

  1. paarsespinmetgoudkruis5 juni 2015 om 03:03

    kijk heren......zo maak je dus foto's voor de lezers!! Foto's van internet plukken......tja dat is niet echt hé ;)
    Rustig aan gedaan dames ? Nou ik vind het een flitsende start van de vakantie zo. Er zijn dus wel wat veranderingen. Klinkt heel handig zo'n pasje. Snap dat jullie voor Space Mountain NET niet genoeg tijd hadden ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb geen idée waar jullie het over hebben maar volgens de foto's zijn jullie in een soort sprookjesland beland .... het zullen dus wel ridders geweest zijn die jullie op kwamen halen!

    BeantwoordenVerwijderen